Putkityöt vuosien kokemuksella

Kustavin Asentajat Ky hoitaa kaikenlaiset putkityöt Vakka-Suomen alueella. Suoritamme esimerkiksi erilaiset LVI- ja vesijohtotyöt kiinteistösi sisä- ja ulkopuolella vankalla kokemuksella. Kauttamme saat myös mm. porakaivopumput ja vesikalusteet. Hyödynnä siis rohkeasti monipuolista osaamistamme ja kattavaa palveluvalikoimaamme!

Eikö vesi ole juomakelpoista?

Jos vesi ei ole hyvää juomavedeksi, niin ei hätää! Ongelma voidaan ratkaista vedensuodattimilla, joita olemme myyneet, asentaneet ja huoltaneet usean vuosikymmenen ajan. Räätälöimme kuhunkin veteen soveltuvan laitteen, joka täyttää juomavedelle asetetut kriteerit. Myymme tutkittuja, laadukkaita laitteita. Meiltä saat myös ”tyynysuolaa”, jotta laitteesi toimii jatkossakin moitteettomasti.

Paljut, kemikaalit ja muut laitteet

Välitämme ja asennamme myös yhteistyökumppaniemme paljuja sekä myymme kemikaaleja. Myymme ja asennamme myöskin laitteita, joilla voidaan valmistaa juomavettä merivedestä. Suoritamme putkiasennuksia myös mereen. Käytössämme on työlautta ja -vene.

Viemärien asennukset

Teemme niin suuret kuin pienetkin viemäröintiprojektit uusiin ja vanhoihin kohteisiin. Kauttamme hoituvat myös kaivuutyöt, joita tarvitaan esimerkiksi viemärien ja sadevesiputkien asennuksissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun etsit luotettavaa yritystä hoitamaan isot tai pienet putkityöt, kutsu meidät paikalle. Toimialueeseemme kuuluvat Vakka-Suomi, Kustavi, Taivassalo, Iniö ja lähikunnat sekä Turun ja Paraisten seutu. Toki kauemmaskin voimme tulla, jos niin haluat. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä viestin sivujemme lomakkeella.